Antipasti handler om å feire mangfoldet i italienske råvarer. Det er en herlig og sosial måte å spise på, som inviterer til deling og hyggelige samtaler. Tenk deg en rekke små skåler og fat som bugner av delikatesser.
Italiensk spekemat, ost og marinerte artisjokker
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Burrata, cherrytomater og basilikum
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Parmaskinke og burrata
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bresaola, ruccola og parmesan
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Coppa og burrata med pesto av svart trøffel
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bruschetta med cherrytomat, hvitløk, oregano og basilikum
Lages ikke glutenfri
(hvete)
© Girotondo AS | Nettbutikk levert av Foodspace