Antipasti handler om å feire mangfoldet i italienske råvarer. Det er en herlig og sosial måte å spise på, som inviterer til deling og hyggelige samtaler. Tenk deg en rekke små skåler og fat som bugner av delikatesser.
Italiensk spekemat, ost og marinerte artisjokker Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Burrata, cherrytomater og basilikum Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Parmaskinke og Burrata Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Bresaola , ruccola, og parmesan Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Coppa og burrata, med pesto av svart trøffel og en blanding.
Serveres med brød og aioli.
melk, hvetegluten, egg
Bruschetta med cherrytomat, hvitløk, oregano & basilikum. Lages ikke glutenvennlig.
hvetegluten
© Girotondo AS | Nettbutikk levert av Foodspace