Her kan du selv velge mellom retter som er et perfekt utgangspunkt til en Italiensk versjon av et koldtbord - Høy kvalitet og gode råvarer.
Stuzzichini er en herlig liten matbit, en smakebit, som du typisk får servert med en god drink før middagen. Ordet kommer fra det italienske verbet stuzzicare, som betyr å pirre, eller å erte. Det er akkurat det disse små rettene gjør: de vekker appetitten og pirrer smaksløkene dine før hovedmåltidet.
Marinerte italienske oliven.
Salteristede mandler.

Antipasti handler om å feire mangfoldet i italienske råvarer. Det er en herlig og sosial måte å spise på, som inviterer til deling og hyggelige samtaler. Tenk deg en rekke små skåler og fat som bugner av delikatesser.
Italiensk spekemat, ost og marinerte artisjokker
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bøffelmozzarella, cherrytomater og basilikum
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Burrata, cherrytomater og basilikum
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Parmaskinke og burrata
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bresaola, ruccola og parmesan
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Coppa og burrata med pesto av svart trøffel
Serveres med brød og aioli
(melk, hvete, egg)
Bruschetta med cherrytomat, hvitløk, oregano og basilikum
Lages ikke glutenfri
(hvete)

Vi baker uten gluten, men kan ikke garantere 100% glutenfritt pga mulighet for krysskontaminasjon.
© Girotondo AS | Nettbutikk levert av Foodspace